HRVATSKO ŽENSKO DRUŠTVO

Božić dolazi u Putujući dnevni boravak…

Grad Pleternica nositelj je europskog projekta „Putujući dnevni boravak za osobe starije životne dobi“ u partnerstvu s Hrvatskim ženskim društvom Pleternica, Udrugom Ždralice iz Daruvara i Udrugom Most 352 iz Oriovca. Ukupna vrijednost od 1.498.524,00 kuna u 100%-tnom je iznosu financirana iz Europskog socijalnog fonda.

Kreativna radionica s korisnicima ogranka Gradac

U sklopu projekta u ponedjeljak 29.11.2021. održana je kreativna radionica izrade božićnih ukrasa kao priprema za nadolazeći Božićni sajam u sklopu manifestacije Advent u bećarskom šoru. Radionica je bila namijenjena osobama starije životne dobi s navršenih 65 i više godina života, a pridružile su se korisnice ogranka Hrvatsko žensko društvo Gradac. Sve se projektne aktivnosti odvijaju u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama. Raznim se radionicama korisnici zabavljaju i mentalnu aktivnost održavaju zdravom.

Poziv na suradnju

Ovim putem pozivaju se potencijalni korisnici da se uključe u projektne aktivnosti koje su besplatne te time postanu aktivniji sudionici društvene zajednice. Na sve se aktivnosti možete uključiti prijavom na e-mail udruge [email protected].

       Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Grada Pleternice.