HRVATSKO ŽENSKO DRUŠTVO

Otvorenje igraonice „Orljavica“ u Kuzmici

Dana 11.04.2022. godine službeno je otvorena nova igraonica pod nazivom „Orljavica“  u Kuzmici. Na početku nas je pozdravila predsjednica udruge Hrvatsko žensko društvo Pleternica koja nije mogla sakriti veliko uzbuđenje i sreću te nas je podsjetila na otvorenje prve igraonice davne 2009.godine.

Također nas je prigodnim govorom pozdravila i gradonačelnica grada Pleternice koja je istaknula da je jako zadovoljna i sretna ovim projektom i da treba i dalje poticati ovakve manje projekte koji su jako važni za cijelu lokalnu zajednicu.

Svojim dolaskom su nas obradovali i naši najmlađi, dječica Dječjeg vrtića Tratinčica koja su pripremila prigodni program.

Kako bi naša igraonica bila ispunjena dječjim bezbrižnim osmjesima, kako bi pomogla roditeljima u odgoju njihovih mališana, a i cijeloj zajednici kao važno mjesto za male prijatelje, Župe Kuzmica, župnik Ivica Bošnjak je blagoslovio prostor te je prvi sa našim najmlađima ušao u igraonicu.

Vjerujemo da će i ova igraonica pridonijeti velikoj sreći i radosti naše djece, a i njihovih roditelja.

Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Zaklade ˝Hrvatska za djecu.˝ Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti Hrvatskog ženskog društva Pleternica i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraza stajališta Zaklade ˝Hrvatska za djecu˝.