HRVATSKO ŽENSKO DRUŠTVO

Uskrsni sajam na Gradskoj tržnici u Pleternici

Grad Pleternica nositelj je europskog projekta „Putujući dnevni boravak za osobe starije životne dobi“ u partnerstvu s Hrvatskim ženskim društvom Pleternica, Udrugom Ždralice iz Daruvara i Udrugom Most 352 iz Oriovca. Ukupna vrijednost od 1.498.524,00 kuna u 100%-tnom je iznosu financirana iz Europskog socijalnog fonda.

U subotu, 9. travnja, na Gradskoj tržnici u Pleternici održan je Uskrsni sajam koji su popratili i lokalni mediji. Lijepo proljetno vrijeme i raznovrsna ponuda privukli su brojne posjetitelje, a nama je to bila prilika za promociju projekta Putujući dnevni boravak za osobe starije životne dobi. Na našem štandu izložili smo radove koje su naši korisnici izrađivali na kreativnim radionicama tijekom predblagdanskog razdoblja, a ujedno smo pozvali i animirali posjetitelje starije životne dobi kao i njihove članove obitelji  da nam se pridruže na našim radionicama. Dan je protekao u ugodnom druženju, a u zraku se osjetila radost i uzbuđenje zbog nadolazećeg nam blagdana.

Poziv na suradnju

Ovim putem pozivaju se potencijalni korisnici da se uključe u projektne aktivnosti koje su besplatne te time postanu aktivniji sudionici društvene zajednice. Na sve se aktivnosti možete uključiti prijavom na e-mail udruge [email protected].

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Grada Pleternice