HRVATSKO ŽENSKO DRUŠTVO

Poziv na edukaciju za volontere

Hrvatsko žensko društvo Pleternica provodi projekt  „ Velika prava malih građana“  u suradnji sa dječjem vrtićem Tratinčica, Udrugom za pomoć djeci sa posebnim potrebama i poteškoćama u učenju  Osmijeh i Udrugom Društvo naša djeca Pleternica.

U suradnji s partnerom „Udrugom za pomoć djeci s posebnim potrebama i poteškoćama u učenju Osmijeh“ održati će edukaciju za volontere s ciljem informiranja o projektnim aktivnostima i mobilizacijom građana u lokalnoj zajednici.  

Pozivamo sve zainteresirane volontere da dođu 07.12.2021. u 13:00 h u Centar udruga, Prilaz 22, 34310 Pleternica.

Svi sudionici edukacije upoznati će se s pravima i obvezama volontera i organizatora volontiranja, sa samim pojmom volonterstva te su naučili tko je to volonter i gdje sve mogu volontirati.

Cilj ovog projekta je razvijanje građanskih kompetencija koje će djeci omogućiti učinkovito obavljanje građanske uloge i pozitivno usmjeravanje na promjene u budućnosti.

Nadamo se da ćete se odazvati na edukaciju te osvijestiti i što Vas motivira na volontiranje te koje su dobrobiti od volontiranja za Vas kao pojedinca ali i za društvo u cjelini.

Ukupna vrijednost projekta: 15.000,00 €
Projekt sufinanciran sredstvima financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške.