HRVATSKO ŽENSKO DRUŠTVO

NADZOR NA TERENU

Zaklada ˝Hrvatska za djecu˝

Dana, 23.02.2022. posjetili su nas iz Zaklade ˝Hrvatska za djecu˝ u svrhu nadzora i kontrole stvarne provedbe Projekta, a posebno korištenja dodijeljenih Financijskih sredstava. Na sastanku su prisustvovali predsjednica udruge Hrvatskog ženskog društva, gosp.Doroteja Valenta, Barbara Rudež ispred Grada Pleternice te Josipa Asančaić ispred udruge Hrvatsko žensko društvo Pleternica.

Detaljno se prošlo kroz provedene aktivnosti koje je udruga provela prema planu i programu aktivnosti samoga projekta. Nadzor je prošao jako dobro gdje je udruga dobila velike pohvale u svome radu i angažmanu u Gradu Pleternica.

U ime Zaklade ˝Hrvatska za djecu˝ Hrvatsko ženko društvo Pleternica radi pregleda dokazne dokumentacije na projektu ˝Igrom kroz dan za miran san˝, izvršio je Antonio Frinčić (samostalni suradnik za potpore i projekte Zaklade).

Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Zaklade ˝Hrvatska za djecu.˝ Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti Hrvatskog ženskog društva Pleternica i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraza stajališta Zaklade ˝Hrvatska za djecu˝.