HRVATSKO ŽENSKO DRUŠTVO

IGROM KROZ DAN ZA MIRAN SAN

Božićni sajam

U subotu, 18.12.2021. na Božićnom sajmu u Gradu Pleternici volonteri udruge Hrvatskog ženskog društva promovirali su projekt ˝Igrom kroz dan za miran san˝ koji je financiran sredstvima Zaklade ˝Hrvatska za djecu˝. Partner na projektu je Grad Pleternica, a  glavni ciljevi projekta su: podizanje razine kvalitete života djece u dobi od 3 do 6 godina; socijalizacija osjetljivih skupina; poticanje volonterstva; ulaganje u dugoročno dobro djece i mladih; osiguravanje dostojnog i zdravog djetinjstva djeci roditelja nižeg ekonomskog statusa i dr.

Projekt ˝ Igrom kroz dan za miran san˝  je novi projekt Hrvatskog ženskog društva kojim se želi unaprijediti život djece na području Grada Pleternice i okolnih naselja.

Aktivnost projekta su slijedeće: sastanak projektnog tima; anketiranje zainteresiranih roditelja u suradnji sa Mjesnim odborima i uspostava nove igraonice; edukacija volontera; kupnja opreme i opremanje igraonice; kupnja potrošnog materijala za kreativne i slobodne aktivnosti; rad igraonice – zapošljavanje tete u igraonici i provedba sadržaja u okviru igraonice.

Promocijom projekta putem dijeljenja letaka zainteresirali smo veći broj roditelja koji svoju djecu žele uključiti u aktivnosti projekta.

Poziv na suradnju

Ovim putem pozivaju se roditelji da se uključe svoju djecu u aktivnosti koje su besplatne te time postanu aktivniji sudionici društvene zajednice. Na sve se aktivnosti možete uključiti prijavom na e-mail  udruge  [email protected].