HRVATSKO ŽENSKO DRUŠTVO

Radni sastanak nositelja i partnera, umrežavanje, razmjena iskustva i primjer dobre prakse

Radni sastanak nositelja i partnera, umrežavanje, razmjena iskustva i primjer dobre prakse

Hrvatsko žensko društvo Pleternica kao partner na projektu „Putujući dnevni boravak za osobe starije životne dobi“ , a čiji je nositelj Grad Pleternica sudjelovalo je na organiziranom radnom sastanku, izletu i druženju zajedno s ostalim partnerima na projektu, članovima obitelji te volonterima. Projekt se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda te je usmjeren na širenje mreže socijalnih usluga.

U Interpretacijskom centru Terra Panonica održan je radni sastanak nositelja, partnera i volontera s ciljem prezentacije dosadašnjih rezultata projekta i daljnjeg plana rada, a dobrodošlicu posjetiteljima izrazila je u ime nositelja gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić. Osim partnera na umrežavanju je sudjelovala Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji “Korak dalje” iz Daruvara koja je svoj dolazak iskoristila kako bi saznali nešto više o projektu jer je on uistinu primjer dobre prakse i važnosti provedbe projekta iz Europskog socijalnog fonda u lokalnoj zajednici.

Po završetku sastanka, članovi naše udruge te partnerskih udruga iz Oriovca i Daruvara sudjelovali su u obilasku suvremenog i vrhunski opremljenog Interpretacijskog centra Terra Panonica uz njegove popratne sadržaje poput animiranog filma, obilazak stalne izložbe s iskustvom proširene i virtualne stvarnosti, obilazak poučnih staza i vožnja turističkim vlakom. Naše druženje nastavilo se na brdu Starac gdje nas je oduševilo nepregledno vinorodno prostranstvo, spoj prirodnih ljepota i kulture uz vrhunski i nezaboravan doživljaj na novoizgrađenom vidikovcu.

Članovi naše udruge iskazali su riječi hvale i zadovoljstva organizacijom izleta te nas posebno raduje nastavak projekta. Hrvatsko žensko društvo Pleternica rado će nastaviti suradnju s Gradom Pleternica u ovakvim i sličnim projektnima.  

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Grada Pleternice.